翻訳と辞書 |
jindallae hwachae : ウィキペディア英語版 | jindallae hwachae
''Jindallae hwachae'' ((:tɕindallɛ hwatɕʰɛ)) is a variety of ''hwachae'', or Korean traditional fruit punch, made with ''azalea'' (''Rhododendron mucronulatum'')〔(Rhododendron mucronulatum )〕 petals and mung bean starch. It is prepared for ''Samjinnal'' (삼짇날, a Korean traditional holiday which falls on every March 3 in the lunar calendar). == See also ==
* Hwajeon * Hwachae * List of Korean beverages * Korean tea
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「jindallae hwachae」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|